Tuotteet ja palvelut

Meiltä saat painotuotteet joka tarpeeseen!

Tarvitsetko firman logolla varustettuja kirjekuoria, lomakkeita ja tarroja vai suunnitteletko tuhansien kappaleiden tuotekuvasto- tai opinto-ohjelmien tilausta? Olisiko käyttöä näyttäville suurtulosteille vai kaipaatko näppäriä flyereita?

Täyden palvelun painotalosta saat juuri haluamasi määrän painotuotteita valitsemallasi jälkikäsittelyllä. Halutessasi hoidamme myös varastoinnin ja toimitukset puolestasi.

Monipuolinen konekanta ja lukuisat jälkikäsittelyvaihtoehdot

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa erityisimpienkin toiveiden toteuttamisen kustannustehokkaasti, sovitussa aikataulussa ja toivomallasi tilausmäärällä. Myös jälkikäsittelyvaihtoehtoja on lukuisia ja hoidamme niin stanssaukset, preeklaukset kuin mappistiftaukset.

Kirjekuoret, lomakkeet (myös itsejäljentävät), käyntikortit ja tarrat

Painamme materiaalit joko valmiiden tiedostojen pohjalta tai halutessasi suunnittelemme ne sinulle. Materiaaleissa, koossa ja muodoissa on runsaasti valinnanvaraa, ja tilausmäärän suuruudenkin voit valita lähes vapaasti.

Esitteet, hinnastot ja mainokset

Hyvä tuote- tai palveluesite, mainos tai opaslehtinen erottuu, on selkeä ja persoonallinen. Voit tilata kerralla isomman määrän, ja me hoidamme varastoinnin ja toimitukset haluamallasi aikataululla

Kortit, kutsut ja ohjelmat

Perinteinen kortti tai personoitu kutsu on aina mieluisa yllätys. Ensivaikutelma niin firman kausitapahtumasta kuin yksityishenkilön häistä syntyy usein kutsun perusteella. Myös antajansa tyylinen kiitoskortti muistetaan! Ei kannata unohtaa ohjelmalehtisten, pöytäkorttien, menuiden tai mieleenpainuvien lahjakorttien merkitystä.

Lehdet, toimintakertomukset ja opetusohjelmat

Yritys-, kanta-asiakas-, järjestö- ja yhteisölehdet ovat suosittuja. Kun lehti on siisti, selkeä ja hyvälle paperille painettu, sitä on ilo lukea ja se halutaan säilyttää.

Huom! Yli neljä kertaa vuodessa julkaistavat yleishyödylliset julkaisut ovat tilaajalleen arvonlisäverottomia.

Liput, kupongit ja setelit

Oletko järjestämässä tapahtumaa, koordinoitko arpajaisia vai vastaatko organisaation lounaslipukkeista, tarjouskupongeista tai palveluseteleistä? Meiltä saat haluamasi muotoiset ja väriset materiaalit juuri sopivina painomäärinä. Erityisratkaisut kuten repäisynauhat, taitokset ja numeroinnit onnistuvat.

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteiden materiaaleissa on runsaasti vaihtoehtoja, sillä kuva voidaan tehdä lähes mille tahansa pinnalle. Ammattitaitoamme on tietää erilaiset pintamateriaalit ja niihin soveltuvat painotekniikat. Suurtuloste sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön – materiaalivalinnasta riippuen – ja tulosteen käyttötarkoitus voi olla mitä tahansa työmaan opastekyltistä sisustustauluun tai partioyhdistyksen lipusta vesistökarttaan.

Suurtulosteissa on erittäin lyhyet toimitusajat.

Flyerit

Flyerit ovat näppäriä jakaa esimerkiksi messuilla, tapahtumissa tai kadunvarsikampanjoiden yhteydessä. Laadukas flyeri tuntuu säilyttämisen arvoiselta, eikä roskalta, joka halutaan heittää pois. Flyeri kannattaa painattaa hyvälle paperille, koska kotikutoiset ohuelle kopiopaperille tehdyt versiot repeilevät ja suttaantuvat. Laadukas flyeri pitää muotonsa ja säilyttää värinsä, vaikka se olisi käynyt välillä taskussa tai lompakossa. Muotoa, asettelua ja tilausmääriä voidaan vaihdella toiveiden mukaan.

Roll Upit

Roll Up on näyttävä ja helppokäyttöinen tapa tuoda yritykselle sekä sen tuotteille näkyvyyttä messuilla, myyntitapahtumissa tai vaikka myymälätiloissa. Roll Up kuvateline liikkuu mukana kompaktissa kantolaukussa, ja telineen kokoaminen sekä purku hoituvat todella nopeasti.