Meiltä saat painotuotteet joka tarpeeseen!

Tarvitsetko firman logolla varustettuja kirjekuoria, lomakkeita ja tarroja vai suunnitteletko tuhansien kappaleiden tuotekuvasto- tai opinto-ohjelmien tilausta? Olisiko käyttöä näyttäville suurtulosteille vai kaipaatko näppäriä flyereita?

Täyden palvelun painotalosta saat juuri haluamasi määrän painotuotteita valitsemallasi jälkikäsittelyllä. Halutessasi hoidamme myös varastoinnin ja toimitukset puolestasi.

Monipuolinen konekanta ja lukuisat jälkikäsittelyvaihtoehdot

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa erityisimpienkin toiveiden toteuttamisen kustannustehokkaasti, sovitussa aikataulussa ja toivomallasi tilausmäärällä. Myös jälkikäsittelyvaihtoehtoja on lukuisia ja hoidamme niin laminoinnit, stanssaukset, preeklaukset, wiresidonnat kuin mappistiftaukset.

Esitteet, hinnastot, mainokset, kirjekuoret ja lomakkeet (myös itsejäljentävät)

Hyvä tuotekatalogi tai esite, mainos tai opaslehtinen erottuu, on selkeä ja persoonallinen. Voit tilata kerralla isomman määrän, ja me hoidamme varastoinnin ja toimitukset haluamallasi aikataululla. Painamme materiaalit joko valmiiden tiedostojen pohjalta tai halutessasi suunnittelemme ne sinulle. Materiaaleissa, koossa ja muodoissa on runsaasti valinnanvaraa, ja tilausmäärän suuruudenkin voit valita lähes vapaasti.

Tarrat, käyntikortit, postikortit, kutsut ja ohjelmat

Perinteinen tarra ilahduttaa aina. Meiltä saat tarroja arkilla, rullalla tai yksittäisenä, laittaisitko mieluummin tarran ikkunaan tai lattiaan vai tarvitsetko pakkaukseesi etikettiä?

Perinteinen kortti tai personoitu kutsu on aina mieluisa yllätys. Ensivaikutelma niin firman kausitapahtumasta kuin yksityishenkilön häistä syntyy usein kutsun perusteella. Myös antajansa tyylinen kiitoskortti muistetaan! Ei kannata unohtaa ohjelmalehtisten, pöytäkorttien, menujen tai mieleenpainuvien lahjakorttien merkitystä.

Lehdet, toimintakertomukset ja opetusohjelmat

Yritys-, kanta-asiakas-, järjestö- ja yhteisölehdet ovat suosittuja. Kun lehti on siisti, selkeä ja hyvälle paperille painettu, sitä on ilo lukea ja se halutaan säilyttää.

Huom! Yli neljä kertaa vuodessa julkaistavat yleishyödylliset julkaisut ovat tilaajalleen arvonlisäverottomia.

Suorapostitukset ja flyerit

Haluatko tehdä suuren osoitteettoman mainosjakelun, jolla tavoitat helposti isojakin määriä tai osoitteellisen mainonnan, joka mahdollistaa viestinnän juuri oikeille ihmisille vai onko mielessäsi personoitu kirje. Suorapostitus on tehokastapa esitellä omia tuotteita ja palveluita.

Flyerit ovat näppäriä jakaa esimerkiksi messuilla, tapahtumissa tai kadunvarsikampanjoiden yhteydessä. Laadukas flyer tuntuu säilyttämisen arvoiselta, eikä roskalta, joka halutaan heittää pois. Flyer kannattaa painattaa hyvälle paperille, laadukas flyer pitää muotonsa ja säilyttää värins, vaikka se olisi käynyt välillä taskussa tai lompakossa. Muotoa, asettelua ja tilausmääriä voidaan vaihdella toiveiden mukaan.

Liput, kupongit, jäsen- ja henkilökortit ja tapahtumapassit

Oletko järjestämässä tapahtumaa, koordinoitko arpajaisia vai vastaatko organisaation lounaslipukkeista, tarjouskupongeista tai palveluseteleistä? Meiltä saat haluamasi muotoiset ja väriset materiaalit juuri sopivina painomäärinä. Erityisratkaisut kuten repäisynauhat, taitokset ja numeroinnit onnistuvat. Vai tarvitsetko tapahtumaan passeja, jäsen- tai henkilökortteja?

Suurkuvatulosteet, myymälään, toimistoon ja messuille

Suurkuvatulosteiden materiaaleissa on runsaasti vaihtoehtoja, sillä kuva voidaan tehdä lähes mille tahansa pinnalle. Ammattitaitoamme on tietää erilaiset pintamateriaalit ja niihin soveltuvat painotekniikat. Tuotteet sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön – materiaalivalinnasta riippuen. Tarpeesi voi olla mitä tahansa työmaan opastekyltistä sisustustauluun, lattiatarroista tapetteihin, mainosmobileista hälyporttipahveihin.

Roll Upit

Roll Up on näyttävä ja helppokäyttöinen tapa tuoda yritykselle sekä sen tuotteille näkyvyyttä messuilla, myyntitapahtumissa tai vaikka myymälätiloissa. Roll Up kuvateline liikkuu mukana kompaktissa kantolaukussa, ja telineen kokoaminen sekä purku hoituvat todella nopeasti. Roll up telineistä löytyy erikokoisia lattiamallista pöytä kokoon.