Meiltä saat erilaiset painatukset lähes kaikille tekstiilimateriaaleille!

Monipuolinen laitteistomme mahdollistaa erilaiset painatukset lähes kaikille tekstiilimateriaaleille. Laitteistomme kattaa perinteisen silkkipainon lisäksi nykyaikaiset sublimaatio- ja lämpösiirtotulostimet.
Ammattilaisillamme on vankka ja pitkäaikainen kokemus alalta. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme ja seuraamme alan trendejä.

Perinteisen silkkipainon hinta koostuu aloituskuluista sekä painettavien värien määrän ja tekstiilien kappalemäärän mukaisesta painokulusta. Muilla tekniikoilla tehtävät painatukset hinnoittelemme tapauskohtaisesti. Sopimusurheiluseuran kannattaa kysyä seurapainatushinnastomme.

Seura- ja urheiluvaatetus

Painomenetelmät urheilutekstiileille: lämpösiirto-, silkkipaino- ja sublimaatiopainatus

Seura-asu ja urheilutekstiileistä valikoimissamme ovat mm. seuraavat merkit:
Craft, Clique, Stanno, Roly ja monia muita.

Muut merkit
Usein haluamanne vaihtoehto saattaa löytyä myös profiilivaatepuolelta. Suosittelemme ja autamme ammattitaitoisesti tekstiilien valinnassanne.

Digisublimaatioasut (custom)
Meiltä saat myös huippulaadukkaat digisublimoidut asut. Digisublimaatio on painotekniikka, jolla pystytään säilyttämään tekstiilien hengittävät ominaisuudet, vaikka tekstiileissä olisikin laajoja merkkauspintoja. Digisublimaatiotekniikkaa pystymme käyttämään vaaleisiin teknisiin (polyesteri) tekstiileihin. Tummiin ja värillisiin teknisiin asuihin voi mahdollisuuksien mukaan toteuttaa mustia merkkauksia. Hyvät, toimivat kontaktit maahantuojiin sekä oma tuotantomme varmistavat laadukkaan lopputuloksen ja joustavat toimitukset. Kysy lisää myynniltämme!

Yritys-, profiili- ja työvaatteet

T-paidat, hupparit, pikeepaidat, kauluspaidat, takit, housut, työvaatteet:
Cutter & Buck, Craft, Clique, Helly Hansen, Russel, Tjays, Cottover, Harvest, Premier, J. Harvest & Frost ja monia muita.

T-paidat
T-paidoissa saatavilla edullisia kampanjapaitoja ja laadukkaita käyttöpaitoja. Paitoja myymme yksittäiskappaleista isoihin eriin. T-paitoihin suosittelemme logomerkinnäksi silkkipainoa, digisublimaatiota (tekniset valkoiset), lämpösiirtopainatusta tai tekstiilipainatusta. Montako paitaa? Millainen painatus?

Hupparit
Hupparivalikoimamme on laaja aina edullisista huppareista premium-laatuisiin huppareihin. Värivalikoima on kattava. Naisille ja miehille löytyy omat mallinsa. Huppareihin hyviä merkkaustapoja ovat painatus, brodeeraus tai valmis kangasmerkki.

Pikee- ja kauluspaidat
Pikee- ja kauluspaidat löytyvät lyhyellä tai pitkällä hihalla, puuvillasta tai teknisestä kankaasta, taskuilla tai ilman. Kerro meille tarpeesi niin etsimme sinulle sopivan tuotteen.

Takit
Takeista löytyy paksua toppatakkia, kevyempää softshell-takkia, kuoritakkia, bisnestakkia…

Profiilivaatteet
Profiilivaatteita ovat kaikki vaatteet, joissa ei valmistajan logo komeile parhaalla paikalla vaan niistä tehdään juuri sinun yrityksesi tai yhdistyksesi näköisiä. Edustamiamme merkkejä paljon, lähes kaikki markkinoilla olevat tunnetut profiilivaatemerkit. Valikoimamme kattaa profiilivaatteet aina edullisista t-paidoista laadukkaisiin toppatakkeihin.

Työvaatteet
Työvaatteet merkattuna kuuluvat toki myös palveluumme. Tähänkin tuotekategoriaan löytyy valikoimastamme useita merkkejä. Tuotantomme ahkeroi myös painatusten parissa, mikäli haluat tuoda itse hankkimasi työvaatteet meille merkattavaksi.

Ekologiset tekstiilit
Meiltä löydät myös vastuullisesti ja eettisesti tuotetut ekologiset tekstiilit. Materiaaleina esimerkiksi luomupuuvilla ja kierrätysmateriaalit. Painotaloltamme löytyy joutsenmerkki ja kannustammekin ekologisiin valintoihin kaikkien tuotteidemme osalta. Kysy lisää myynniltämme.

Pöytästandaarit, viirit ja banderollit

Pöytästandaari on arvokas muistaminen ja lahja, kunnianosoitus saajalleen. Toteutamme standaarit alusta loppuun itse. Valittavana on täydellinen pakkaus, jossa marmorijalka, terässalko ja silkkisatiiniviiri. Halutessasi nämä tulevat siistissä tuotteille tehdyssä pahvipakkauksessa. Pakkaukset saatavilla toki myös personoituina asiakkaan logolla ja ilmeellä. Valmistamme standaareja myös asiakkaan haluamin kokoonpanoin vaikkapa pelkkää viiriä. Standaariin valittavana useita muotoja sekä tupsuja ja hapsuja.

Vaihtoviiri sopii moneen tilanteeseen. Vaihtoviiri/miniviiri on oiva tuote esimerkiksi ennen jalkapallo-ottelun alkua, valmentajan tai toimihenkilön muistamiseen, fanituotteeksi seuran juniorille, faneille tai vaikkapa varainkeruutuotteeksi.

Vuosien saatossa olemme toteuttaneet vaihto- ja faniviirejä lukuisille tunnetuille seuroille ja yhdistyksille. Viirit voidaan tehdä vaikkapa tyylikkäälle satiinille. Valittavana on monenlaista kokoa ja muotoa sekä hapsua ja tupsua. Säilytämme aineiston aiemmin valmistamistamme viireistä ja lipuista, joten voit tiedustella meiltä samaa vanhaa mallia, vaikka edellinen olisi tehty jo vuosia sitten.

Oma tuotantomme pöytästandaareissa, viireissä ja lipuissa mahdollistaa tarvittaessa nopeat toimitukset ja pienemmätkin sarjat.

Toteutamme itse myös heilutettavat faniliput, katsomoliput, isommatkin mainoslakanat ja banderollit.

Kangasmerkit ja brodeeratut merkit

Erilaisilla merkeillä on helppo itse merkitä vaatteita ja tekstiilejä.

Olemme toteuttaneet vuosien saatossa sadoille seuroille, yhdistyksille ja yrityksille erityyppisiä kiinnitettäviä merkkejä. Näistäkin säilytämme kaikki vanhat aineistot eli yhdellä sähköpostilla tai soitolla saat samoja merkkejä lisää, vaikka viime tilauksesta olisi aikaa vuosia. Suunnittelupalvelumme voi myös halutessasi päivittää grafiikkaasi tai suunnitella kokonaan uuden merkin. Uutuutena brodeeratut muotoon laserleikatut merkit, jotka voidaan myydä sellaisenaan tai sisältäen kiinnityksen vaatteisiin.

Ikkuna- ja ajoneuvoteippaukset

Valmistamme ja asennamme erityyppisiä tarroja ja teippauksia, yksittäisistä tarroista liiketilojen ikkunateippauksiin. Nykyaikaisilla ja oikein valituilla materiaaleilla onnistuu erikoisemmatkin ratkaisut.

Pieniä muotoon leikattuja tarroja arkeissa tai yksittäiskappaleina, jaa asiakkaillesi tai merkitse omaisuuttasi. Autoteippaus toimii yhtenä parhaana pitkäaikaisena ja kustannustehokkaana liikkuvana mainostilana, vain lehtimainoksen hinnalla – miksei sitä siis tekisi näyttävästi. Mahdollisuuksia on monia. Teipeillä saadaan tyylikkäitä, kestäviä ja näyttäviä ratkaisuja.

Ikkunateippaukset toteutetaan yksilöllisesti, joko antamanne suunnitelman tai suunnittelumme pohjalta. Toteutamme tarvittaessa kaiken alusta loppuun. Suunnitellaan yhdessä huomiota herättävä ulkoinen ilme yrityksellesi ja valitaan oikeat materiaalit.

Kyltit ja opasteet

Kennolevyt, laitamainokset, työmaataulut, työmaaopasteet, banderollit, muovilevyt, alumiinikomposiittilevyt, akryylilevyt.

Valmistamme erikokoisia kylttejä erilaisille materiaaleille, myös muotoonleikattuna. Materiaalina toimii hyvin esimerkiksi muovikennolevy, joka soveltuu mainiosti vaikkapa urheiluseuran kentänlaitamainoksiin tai työmaatauluihin. Levytulostimemme mahdollistaa tulostuksen tarvittaessa jopa puulevyyn.

Suunnittelu- ja taittopalvelu

Olisiko tarpeita mutta oma aineisto ei vastaa tarpeita tai ei löydy riittävää osaamista aineiston suunnitteluun/valmistukseen? Meiltä löytyy myös osaava ja asiantunteva suunnittelupalvelu, teemme tarvittaessa myös ilmepäivitykset. Kauttamme saat halutessasi myös ammattitaitoisen taittopalvelun julkaisujen, esitteiden tai vaikkapa kirjojen taittamiseen.

Suurkuvatulosteet, myymälään, toimistoon ja messuille

Jättimäistä kuvaa levyille, banderollille, kankaalle, tarralle, ikkunaan.

Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen suurformaatin tulostinlaitteisto. Laitteistomme mahdollistaa myös muotoonleikkaukset. Suurkuvatulosteiden materiaaleissa on runsaasti vaihtoehtoja, sillä kuva voidaan tehdä lähes mille tahansa pinnalle. Ammattitaitoamme on tuntea erilaiset pintamateriaalit ja niihin soveltuvat painotekniikat. Tuotteet sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin – materiaalivalinnasta riippuen. Tarpeesi voi olla mitä tahansa työmaan opastekyltistä sisustustauluun, lattiatarroista tapetteihin, mainosmobileista hälyporttipahveihin.

Liike- ja mainoslahjat

Mainoslahjoja, myynninedistämistuotteita, liikelahjoja, merkkipäivämuistamiseen arvolahjoja.

Miltei kaikki tuotteet ovat merkittävissä omalla logollasi. Tutustu kuvastoihimme, mikäli et löydä haluamaasi tuotetta ole yhteydessä myyjiimme, he auttavat mielellään.

Fanituotteet

Toimitamme ja valmistamme fani- ja seuratuotteita artisteille, taiteilijoille sekä lukuisille urheiluseuroille aina puulaakiporukoista liigaseuroihin. Tarjontamme on laaja, luistinmatoista avaimenperiin, kahvimukeista, logokudottuihin kaulaliinoihin. Pyydä myyjältämme pdf-muotoista seuratuotekuvastoa ja hinnastoa. Olemme keränneet kuvastoomme suosittuja perustuotteita. Osa tuotteista on tilattavissa pienissä erissä, osa kaipaa isompaa volyymiä. Järkevästi valitut seuratuotteet toimivat usein myös hyvinä varainkeruutuotteina.